MISCHKA STUDIO, obrt za marketing i ostale usluge (u daljnjem tekstu: Mischka) poštuje vašu privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka. Prikupljanje, korištenje i obrada vaših osobnih podataka provodi se u skladu s Politikom privatnosti te odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18), odnosno drugih važećih propisa primjenjivih u Republici Hrvatskoj, koji uređuju zaštitu osobnih podataka.
Mischka privatnost klijenata shvaća ozbiljno i čini sve kako bi sačuvala povjerljivost podataka. Politiku zaštite osobnih podataka povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene.

Politika privatnosti navodi koje osobne podatke Mischka prikuplja o klijentima, u koju svrhu, kako će ih upotrijebiti, pod kojim ih uvjetima planira dostaviti drugim stranama, koliko dugo i na koji način će ih pohraniti, te koje mjere zaštite koristi pri navedenim postupcima s osobnim podacima te koja su prava posjetitelja/korisnika/klijenata. U ovoj Politici privatnosti, „osobni podaci“ odnose se na bilo koje informacije koje mogu biti prikupljene u direktnoj komunikaciji ili posjeti web stranici i društvenim mrežama.

Primjerice:  ime i prezime, kontakt podaci, adresa, datum rođenja, zanimanje, naziv poduzeća i slično.

Voditelj obrade

Voditelj obrade ove web stranice i vaših osobnih podataka je:

MISCHKA STUDIO, obrt za marketing i ostale usluge, vl. Damira Mišić
Ulica Vlahe Stulića 8, Zagreb
Hrvatska

Politika zaštite osobnih podataka

Vaši osobni podaci prikupljaju se i obrađuju u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka, (EU) 2016/679. Mischka se obvezuje na zaštitu vaših osobnih podataka temeljem EU Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR). Mischka prepoznaje važnost zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka za korisnike usluga i svih osoba s kojima dođe u kontakt, stoga je cilj ponuditi zaštitu za sve operacije te implementirati dosljedne pravilnike i procedure.

Koje podatke Mischka prikuplja?

Vaši podaci prikupljaju se prilikom ispunjavanja kontakt forme, izrade ponude, sklapanja ugovora, prijavom na newsletter, odgovorom na anketu ili prilikom neke druge marketinške komunikacije, te posjetom web stranici www.mischkastudio.com.

Zbog osiguravanja pružanja tražene usluge i što učinkovitijeg odgovora na vaš upit Mischka prikuplja sljedeće podatke:

  • ime i prezime, adresa stanovanja
  • podaci za kontakt, uključujući adresu e-pošte i broj telefona
  • demografske podatke kao što su poštanski broj
  • vaše preferencije i interese
  • ostale informacije bitne za ankete korisnika i/ili dostavu promotivnih ponuda
  • informacije nužne za izradu ponuda i ugovora prilikom ugovaranja zajedničke suradnje

Što Mischka radi s podacima koje prikupi?

Mischka prikupljene podatke koristi u svrhu poboljšanja kvalitete usluga koje pruža, a posebno iz sljedećih razloga:

  • poboljšanje korisničkog iskustva na web stranici
  • poboljšanje usluga koje pruža
  • mogućnost pružanja personaliziranih usluga u skladu s vašim zahtjevima
  • slanje e-pošte vezane za vaš upit
  • povremeno slanje poruka e-pošte kako bi bili obaviješteni o novim uslugama, posebnim ponudama ili drugim informacijama za koje smatra da bi vam mogle biti zanimljive
  • korištenje vaših podatka u svrhu istraživanja tržišta

Ove informacije koristi za:

  • analitiku
  • interakciju s vanjskim društvenim mrežama i platformama
  • upravljanje adresama e-pošte i slanje poruka

Posjetitelj/korisnik/klijent preuzima odgovornost za osobne podatke trećih strana koje objavljuje ili dijeli putem ove web stranice i izjavljuje da iste podatke ima pravo prenositi ili emitirati, čime se vlasnika web stranice oslobađa od svake odgovornosti.

Načela privatnosti

Mischka se drži sljedećih načela s ciljem zaštite vaše privatnosti:

  • ne čuva vaše podatke ako više nisu potrebni
  • nikada ne prodaje, posuđuje niti javno objavljuje vaše osobne podatke
  • vaše podatke ne šalje trećim stranama
  • vaše osobne podatke ne prenosi u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju
  • vaše podatke ne koristi u svrhe koje nisu navedene
  • brine se da su Vaši podaci sigurno pohranjeni
  • ne prikuplja više informacija nego što je potrebno

Kontakt obrazac

Ako upotrijebite obrazac za kontakt, obrazac za upit ili obrazac za ugovaranje termina, te informacije nikada neće biti javno prikazane ili proslijeđene trećim stranama. Vaši kontakt podaci koristit će se samo za odgovor na vašu poruku i pružanje usluga.

Koliko će dugo biti pohranjeni vaši osobni podaci?

Na vaš upit putem kontakt obrasca ili izravno na e-mail adresu, odgovoriti ćemo na vaš zahtjev. Nakon isteka 12 mjeseci od posljednjeg kontakta, vaši osobni podaci bit će izbrisani.

Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u smislu uspostavljanja poslovne suradnje, pohranjivat će se i dalje i koristiti vaši osobni podaci za potrebe uspostavljanja našeg poslovnog odnosa, kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa. Svakako, u bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje obrade vaših osobnih podataka.

To možete učiniti pisanim putem slanjem zahtjeva na mail:

info+pp@mischkastudio.com

Upotreba kolačića (Cookies)

Kolačić je mala datoteka koja se sprema na tvrdi disk vašeg računala. Ova datoteka pomaže analizirati web-promet ili vas obavještava kada posjetite određenu web lokaciju. Kolačići omogućuju web aplikacijama da pamte određene informacije o Vama koje ste pristali podijeliti. Web aplikacija može prilagoditi svoje operacije prema vašim potrebama i željama prikupljanjem i pamćenjem informacija o vašim željama.

Na ovoj web stranici koriste se kolačići bilježenja prometa kako bi se identificiralo koje stranice se koriste i na koji način. Mischka na taj način može analizirati podatke o prometu web stranica i poboljšati ovu web stranicu kako bi ju prilagodili potrebama posjetitelja/korisnika/klijenta. Te podatke koristi samo u svrhu statističke analize, a podaci se uklanjaju iz sustava.

Kolačići pomažu da Vam Mischka pruži bolju web stranicu, omogućujući praćenje koje stranice smatrate korisnima, a koje ne. Kolačić nam ni na koji način ne daje pristup vašem računalu ili bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje želite podijeliti s Mischkom.

Možete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete izmijeniti postavku preglednika da odbije kolačiće ako to želite. Svaki je preglednik malo drugačiji, pa pogledajte izbornik Pomoć u vašem pregledniku kako biste saznali ispravan način izmjene kolačića. Ako onemogućite kolačiće, to će isključiti neke od značajki ove web stranice, pa možda neke od usluga neće ispravno funkcionirati.

Dodatne informacije

Postavke kolačića

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na poslužiteljima globalne mreže te kako bi osigurali pristupačnost usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Statistika poslužitelja

Kad šaljete e-mail s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e‐pošte s upitom, komentarom ili obrascem koji dostavljate elektroničkom poštom, podaci se koriste isključivo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Takvi statistički programi omogućuju  stranice prilagoditi kako bi bile što efikasnije i jednostavnije za posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju posjetitelje, prilagođavanje stranica za pojedine internetske preglednike, učinkovitost strukture web lokacije te posjećenost stranica).

Poruka elektroničkom poštom

Kada šaljete e-mail s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e‐pošte s upitom, komentarom ili obrascem koji dostavljate elektroničkom poštom, podaci se koriste isključivo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.

Poveznice na druge web stranice

Ova web stranica može sadržavati poveznice (linkove) koje omogućuju lakšu posjetu drugim web stranicama. Nakon što upotrijebite navedene poveznice prilikom napuštanja ove web stranice, trebate imati na umu da Mischka nema nikakvu kontrolu nad tom drugom web lokacijom. Iz tog razloga ne može preuzeti odgovornost za zaštitu i privatnost svih informacija koje pružate prilikom posjeta drugim web stranicama te takve web stranice nisu regulirane ovom izjavom o privatnosti. Budite oprezni i pogledajte izjavu o privatnosti koja se primjenjuje na dotičnu web stranicu.

Zaštita od neželjene pošte

U skladu s važećim zakonima o zaštiti podataka i neželjenoj pošti, Mischka izjavljuje:

  • da neće upotrebljavati lažne ili obmanjujuće teme (subject) ili adrese e-pošte
  • da će identificirati poruku kao oglas na jasan i razuman način
  • da će uključiti fizičku adresu svojeg sjedišta
  • da će nadgledati servise koje koristi za slanje e-pošte kako bi osigurala usklađenost s važećim propisima
  • da će procesirati zahtjeve za odjavom od primanja poruka u najkraćem mogućem roku
  • da će omogućiti svojim korisnicima otkazivanje pretplate pomoću veze pri dnu svake poruke

Vaša prava

U bilo kojem trenutku slobodni ste stupiti u kontakt s Mischkom vezano uz:

  • PRISTUP svim osobnim podacima koje je Mischka prikupila o vama
  • ISPRAVLJANJA osobnih podataka koje Mischka ima o vama
  • BRISANJA svih osobnih podataka koje je Mischka prikupila o vama
  • OGRANIČAVANJA obrade vaših osobnih podataka od strane Mischke,
  • PRIGOVORA na obradu vaših osobnih podataka od strane Mischke ili
  • ZAHTJEVA za vašim osobnim podacima koje Mischka ima, a u svrhu prijenosa trećoj strani.

Ukoliko želite iskoristiti bilo koje od prethodno navedenih prava, budite slobodni:

  • poslati upit putem kontakt obrasca na internetskoj stranici
  • poslati e-poštu na info+pp@mischkastudio.com,
  • poslati svoj zahtjev na adresu: MISCHKA STUDIO, obrt za marketing i ostale usluge, vl. Damira Mišić, Ulica Vlahe Stulića 8, Zagreb, Hrvatska

Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja o prikupljanju, obradi i pohranjivanju osobnih podataka od strane Mischke, javite se.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da obrada vaših osobnih podataka nije zakonita.

Izravni kontakti hrvatskog nacionalnog tijela su:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)
Fra Grge Martića 14
HR – 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 4609-000
Fax: +385 1 4609-099
Web: https://www.azop.hr

Povreda podataka

O svakoj povredi osobnih podataka Mischka će izvijestiti AZOP kao nadležno nacionalno tijelo za zaštitu podataka u roku od 72 sata od povrede, ako utvrdi da su osobni podaci pretrpjeli povredu.

Dogovori konzultacije

Svaki klijent je individua za sebe i poslovni odnos ugovara se potpuno personalizirano.