Trebas čovjeka za marketing?

Kreativa & Prezentacija​

Imaš osobu koja brine o kreativi, društvenim mrežama i web stranici​

Media & Promo​

Imaš osobu koja će uvijek naći “best buy” medijski zakup ili promotivne materijale

Analitika

Imaš osobu koja prati analitiku, a ti dobivaš izvještaj svakog mjeseca​

Kvaliteta

Imaš “in house” čovjeka za marketing kojem ne isplaćuješ plaću nego plaćaš samo realizirane sate rada​

Svaki klijent je individua za sebe i poslovni odnos ugovara se potpuno personalizirano, ovisno što ti treba i kad ti treba. Od usluga možeš odabrati sve ili samo neke! Ugovoriti suradnju moguće je po projektu, a možeš imati i svog rentanog “in house” marketigaša ako se odlučiš za pretplatu.

Na gumbiću se nalazi cjenik pojedinačnih usluga, a Mischka pretplatu možeš pogledati niže.

 

* Nije uključeno u pretplatu.

FAQ

Dobro pitanje! Zaposleni marketing manager mjesečno ima 20-ak radnih dana koje ćeš platiti minimalno 2.000 €, ako mu želiš dati 1.200 € neto plaće (prosječna plaća marketing managera). Ako to usporedimo s 1.550 € pretplate u kojoj dobiješ marketing managera na 31 radni dan i možeš ga pauzirati kad nemaš zadataka za njega, računica je i više nego jasna.

Nakon obavljenih besplatnih konzultacija ugovaramo poslovni odnos u obliku pretplate. Jedno obračunsko razdoblje traje 31 radni dan. Kad potrošiš svih 31 radni dan, obračunava se nova pretplata i tvojih 31 dan kreće ponovno. Plaćanje se vrši avansno, točnije tvoja uplata pretplate je ujedno i prvi dan kada kreće teći tvoj pretplatnički ugovor. Sljedeća pretplata će se obračunati tek kad potrošiš svih 31 radni dan jer pauzirati pretplatu možeš kad god želiš i koliko puta želiš.

Ako 21. dan pretplate ja riješim sve zadatke koje si mi dao, a ti više nemaš zadataka za mene, pošalji mi mail u kojem ćeš napisati: Pauziram! To znači da ti je preostalo još 10 dana pretplate koju možeš nastaviti kad god želiš. (Da, to može biti i za 2 mjeseca!) Kad budeš ponovno imao zadatak za mene, javi se i nastavi svoju pretplatu. Nema razloga da plaćaš sate rada, ako nemaš zadataka za mene.

Najduži mjeseci u godini traju 31 dan, stoga toliko traje i pretplata, s tim da se 31 dan odnosi na 31 radni dan. Radni tjedan traje od ponedjeljka do petka. To znači da tvoja pretplata traje dulje od jednog kalendarskog mjeseca.

 • Smisli mi novu kampanju za “xy” proizvod.
 • Napravi mi plan marketing aktivnosti za 09/202X.
 • Napiši mi blog na “xy” temu.
 • Napravi mi plan objava za društvene mreže za 09/202X.
 • Trebam dizajn za letke, najpovoljniju ponudu za tisak i nađi nekoga da podijeli te letke.
 • Trebam promo materijale za Božić, nađi mi najpovoljniju ponudu i vizualiziraj kako bi to izgledalo.
 • Trebam dizajn za outdoor kampanju, daj par prijedloga, napravi grafičku pripremu i nađi mi najpovoljniju ponudu za zakup plakata na području Zagreba.
 • Postavi mi novu Google Ads kampanju za “xy” proizvod.
 • Napravi mi analizu za prethodni mjesec.
 • Želim Viber kampanju, smisli tekst, vizual i dogovori mi ponudu.
 • Napravi mi prezentaciju.
 • Trebam zamijeniti reklamu na zgradi, napravi mi vizualizaciju i nađi mi najpovoljnijeg izvođača radova.

Kad jednom ugovoriš pretplatu, ne postoji limit za količinu zadataka. Možeš dodavati zadataka koliko želiš, a oni će biti obavljeni jedan po jedan prema prioritetima.

Minimalno vrijeme rješavanja jednog zadatka je 2 radna dana. Naravno, opsežniji zadatak iziskuje i više vremena. I tebi i meni je u interesu zadatke riješiti u što kraćem roku, nema zavlačenja.

Zadatak mi šalješ na mail, a o realizaciji zadatka dobiješ povratni mail čim je on obavljen.

Dogovori konzultacije

Svaki klijent je individua za sebe i poslovni odnos ugovara se potpuno personalizirano.